Zoek een product

De webshop voor jouw BBQ!

Dé beste BBQ brandstof webshop van Nederland! Kies de beste restaurant houtskool en briketten van de bekende merken Black Ranch, Carbosi, Caribbean, Dammers, Grill Basic, Grill Culinair, House of Charcoal, Josper, Pitmaster en THM.Wij hebben alle houtsoorten die er op de markt zijn zoals: Acacia, Europees hardhout, Mangrove, Marabu, Quebracho, premium briketten en Kokosbriketten. Ook hebben wij aanmakers, haardhout, rookhout, rookmot en rubs&sauzen in het assortiment.

Mangrove | West-Afrika

Mangrove hout is afkomstig uit tropische gebieden met een getij waardoor deze gebieden regelmatig worden overspoeld. Het hout is zwaar en vol energie. De houtskool die hiervan gemaakt wordt is hierdoor perfect te gebruiken voor Low & Slow sessies. De grove sortering zorgt ervoor dat de temperatuur goed te regelen is.

Acacia | Zuid-Afrika

De houtsoort die gebruikt wordt komt van de Acacia boom (Black Wattle) die weer zijn oorsprong heeft in Australië. Deze zuivere houtskool uit Zuid-Afrika spat niet en is uitermate geschikt voor professioneel gebruik door de grove brokken. De Acacia gaat makkelijk aan en brandt op hoge temperatuur. Ook is de Acacia erg zuinig en geeft deze precies de goede smaak af. FSC® gecertificeerd.

White Quebracho | Argentinië

Dit hardhout is zeer dicht van structuur waardoor de houtskool een zeer hoge brandwaarde heeft die wordt weerspiegeld in de lange verbrandingsduur en de hoge temperaturen. Dit maakt de houtskool uitermate geschikt voor lange sessies. Zowel voor de gesloten als voor de open barbecue is White Quebracho houtskool zeer goed te gebruiken.

Europees Hardhout | Oost-Europa

De houtsoort die gebruikt wordt bestaat uit loofhout zoals Eiken en Beuken. Niet zo hard als de tropische hardhoutsoorten maar ook zeer geschikt om te gebruiken bij het professionele barbecuen. De houtskool gaat gemakkelijk aan en degrove sortering zorgt ervoor dat de temperatuur goed te regelen is. FSC® gecertificeerd.

Marabu | Cuba

De Marabu houtskool is een zware houtskool soort en wordt gemaakt van het hout van de Marabu struik. Dit is een boom die als ongewenst wordt beschouwd. De productie is dan ook niet belastend voor het milieu. De Marabu gaat iets minder makkelijk aan maar brandt zeer lang en is hierdoor erg zuinig. Spat vrijwel niet en kan voor een zeer hoge temperatuur zorgen. Geeft een neutrale geur en smaak af.

Kokosbriketten | Vietnam – Indonesië

Deze briketten zijn gemaakt van kokosschalen. Hiervoor worden dan ook geen bomen gekapt. Ze verbranden langzamer (4 uur), waardoor de brandduur een stuk langer is dan van houtskool. Een ander voordeel is dat de temperatuur geleidelijk afneemt, waardoor heel gemakkelijk de temperatuur van de barbecue te regelen is.

RESTAURANT HOUTSKOOL

De beste brandstof

De beste brandstof van Grill Theater. De verpakking bestaat uit een compacte sterke doos.Ga snel naar de webshop en bestel voordelig briketten of houtskool!

BRIKETTEN
€0,83*
*vanaf prijs per kg
Basic 12kg
Premium 8kg
Kokos Basic 10kg
Kokos Premium 10kg
Shisha 6kg
Olijfpit 10kg
Briketten
HOUTSKOOL
€0,99*
*vanaf prijs per kg
Basic 9kg
Premium 8kg
Acacia 8kg
Europees 8kg
Mangrove 9kg
Marabu 12kg
White Quebracho 12kg
HOUTSKOOL
OVERIG
€0,74*
*vanaf prijs per kg
BBQ Pellets 9kg
Coffee Logs 7,5kg
Haardhout 8kg
Mix BK & HK 12kg
OVERIG